Takaisin listaukseen

Herttoniemen uudiskohteen asunnot vuokrattiin ennätysvauhdissa

17.08.2023 | Lukuaika 1 min

Avaralle valmistuu syyskuun lopussa 69 energiatehokasta ja kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Herttoniemen Peltisepänkujalle niin sanotun Sohlberg-korttelin laidalle. Kauppakeskus Hertsin ja metroaseman välittömään läheisyyteen sijoittuva uudiskohde on toteutettu A-energialuokan vaatimusten mukaisesti. Asuntojen vuokraus aloitettiin kesä-heinäkuun taitteessa ja elokuun alussa viimeinenkin asunto oli jo löytänyt tulevan asukkaansa. 

Peltisepänkujan uudiskohteen osalta täyttyivät kaikki onnistuneen vuokrauksen elementit. Meillä oli tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia asuntoja huippusijainnilla monipuolisten palveluiden äärellä. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme ja oma vuokrausjärjestelmämme mahdollistivat loistotuloksen tämän kohteen vuokrauksessa. Onnistumisesta kertoo myös kohteen vuokrauksesta saatu erinomainen asiakaspalaute, kertoo Avaran Senior Leasing Manager Hanna Smedjebacka.


peltisepankuja harjannostajaiset

Helsingin Peltisepänkujalla vietetään parhaillaan harjannostajaisia, joissa mukana myös Avaran vuokraustiimistä Johan Lundgren, Hanna Smedjebacka ja Olli-Pekka Hyvölä.

Ennätysnopea vuokraus jopa kaksi kuukautta ennen kohteen valmistumista on tässä markkinatilanteessa huikea saavutus. Tämä kertoo asuinalueen sekä kohteen houkuttelevuudesta ja on vahva osoitus Avaran vuokraus-, markkinointi- ja kiinteistökehitystiimin saumattomasta yhteistyöstä, sanoo Avaran liiketoimintajohtaja Tuomas Rantsi. 

Helsingin Peltisepänkuja 5 on lyhyen korkotukilainan vuokrahanke ja täydentää kohtuuhintaiseen asumiseen sijoittavan Avara Vuokrakodit I -rahaston asuntoportfoliota. Kohteen pääurakoitsijana toimii JM Suomi Oy, joka on toteuttanut samalle alueelle myös omistusasunnoiksi suunniteltuja kerrostaloja. 

 

Lisätietoja

Tuomas Rantsi, liiketoimintajohtaja, Avara Oy, tuomas.rantsi@avara.fi, 040 838 5276

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit