Takaisin listaukseen

Avara liittyi #BuildingLife kannattajaksi

14.11.2022 | Lukuaika 1 min

Avara on liittynyt #BuildingLife -hankkeen toimintaohjelman kannattajaksi ja on sitoutunut kiinteistö- ja rakennusalan yhteisten tavoitteiden mukaisesti toimimaan kohti hiilineutraalia rakennettua ympäristöä 2035. Lisäksi Avara on #BuildingLife -toimintaohjelman myötä sitoutunut laatimaan itselleen toimintaohjelman, jonka avulla liiketoiminnan kehittäminen hiilineutraaliksi on toteutettavissa.Avara_buildinglife_web

#BuildingLife -hankkeen toimintaohjelman kannattajaksi liittyminen on luontaista jatkumoa Avaran vastuullisuustyöhön. Asumisen ja kiinteistökannan hiilijalanjälki on ollut jo pitkään yksi merkittävimmistä yritysvastuuteemoista Avarassa. 

”Avara on sitoutunut asumisen ilmasto- ja ympäristökuormituksen pienentämiseen sekä resurssikäytön tehostamiseen mitattavasti vaikuttavilla toimilla ja pitkällä aikavälillä. Älykäs lämmityksen ohjaus, energiatehokas uudistuotanto ja uusiutuvien energianlähteiden hyödyntäminen keventävät asumisen ilmastokuormaa ja säästävät myös kustannuksia. Kartoitamme jatkuvasti myös uusia innovatiivisia ratkaisuja ja teknologioita hiilijalanjälkemme pienentämiseksi”, sanoo Avaran liiketoimintajohtaja Tuomas Rantsi.

 

Lisätietoja

Tuomas Rantsi, liiketoimintajohtaja, Avara Oy, tuomas.rantsi@avara.fi, puh. 040 838 5276

 

#BuildingLife on kymmenen eurooppalaisen Green Building Councilin yhteinen hanke, joka nostaa rakennetun ympäristön keskeiseksi ratkaisijaksi ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Jokaisessa maassa laaditaan toimintaohjelma, jossa esitetään suunta ja prosessit, joiden avulla yritykset vähentävät sekä oman toimintansa päästöjä, että arvoketjunsa päästöjä laajemmin. Suomessa toimintaohjelmaa tukevat yritykset sitoutuvat toimintaohjelman tavoitteisiin ja toimenpiteiden toteuttamiseen siten, että Suomen kiinteistö- ja rakennusalan päästöt saavuttavat hiilineutraalin tilan vuoteen 2035 mennessä. Lue lisää toimintaohjelmasta hankkeen sivuilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit