Takaisin listaukseen

Avara on siirtynyt johdon omistukseen

04.06.2024 | Lukuaika 1 min
Avara on siirtynyt johdon omistukseen

Järjestelyssä mukana olleeseen Avaran johtoon kuuluvat liiketoiminta- ja kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Rantsi, emoyhtiön toimitusjohtaja Mika Savolainen, sijoitus- ja talousjohtaja Harri Retkin sekä Avara Rahastot Oy:n toimitusjohtaja Arttu Ekqvist.

Avaran johto on ostanut institutionaalisten omistajien osakkeet ja omistaa nyt noin 90 prosenttia Avarasta.

Avara on asuinkiinteistösijoitusten sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, jonka johdettavana on valtakunnallisesti noin 1,2 miljardin euron arvoinen asuinkiinteistöomaisuus. Avaran suurimpia omistajia ovat olleet Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo, Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia sekä OP Ryhmään kuuluvat yhteisöt. Toukokuussa tehtyjen omistusjärjestelyjen myötä Avaran johdosta on tullut yhtiön pääomistaja. Avaran toimiva johto ja hallituksen puheenjohtaja Risto Kyhälä omistavat nyt noin 90 prosenttia yhtiön osakkeista. 

Järjestelyssä mukana olleeseen Avaran johtoon kuuluvat emoyhtiön toimitusjohtaja Mika Savolainen, sijoitus- ja talousjohtaja Harri Retkin, liiketoiminta- ja kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Rantsi sekä Avara Rahastot Oy:n toimitusjohtaja Arttu Ekqvist. Ekqvistiä lukuun ottamatta johto omisti jo aikaisemmin osan Avarasta. Kaikilla neljällä on vuosien yhteinen historia ja kokemus Avarassa.

"Johdolla on vahva yhteinen tavoite viedä Avaraa eteenpäin asuinkiinteistösijoittamisen aktiivisena ja erottuvana edelläkävijänä. Uskomme, että uusi omistusrakenne vahvistaa Avaran asemaa kaikkien sidosryhmiemme silmissä ja tekee meistä entistäkin halutumman kumppanin sijoittajille", Avaran toimitusjohtaja Mika Savolainen kiteyttää johdon yhteisen näkemyksen.

Lisätietoja

Mika Savolainen, toimitusjohtaja, Avara Oy, mika.savolainen@avara.fi, puh. +358 400 986 526

 

Avara on Suomen johtava asuinkiinteistösijoitusten sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, jonka johdettavana valtakunnallisesti on noin 1,2 miljardin euron arvoinen asuinkiinteistöomaisuus. Avara toimii arvostettuna, luotettavana ja vastuullisena strategisena kumppanina sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa asuinkiinteistöihin Suomessa. 

Uusimmat uutiset

Kaikki artikkelit