Takaisin listaukseen

Avara sai Great Place to Work -sertifioinnin

02.06.2022 | Lukuaika 2 min
Avara sai Great Place to Work -sertifioinnin

Keväällä 2022 Avara teetti ensimmäistä kertaa Great Place to Work®:in  Trust Index™ -henkilöstötutkimuksen. Hienojen tulosten ansiosta saavutimme Great Place to Work -sertifioinnin.

Great Place to Work -sertifiointi™ kertoo viihtyisästä työpaikasta

Avara on asiantuntijaorganisaatio, jolle työntekijät ovat erittäin keskeinen voimavara. Yhdenvertaisuus, yhdessä tekeminen, vastuullisuus ja eettiset toimintatavat on haluttu tuoda osaksi jokaisen arkipäivää. Aiemmissa henkilöstöselvityksissä työilmapiiriä on kuvattu innostavaksi ja avoimeksi. Tänä keväänä Avaran työympäristöä haluttiin tutkia vielä entistäkin tarkemmin.

Great Place to Work -sertifiointi™ on kansallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus yritysten hyvästä työntekijäkokemuksesta. Yli 10 henkeä työllistävä yritys saa sertifioinnin, mikäli Great Place to Work®:in  Trust Index™ -henkilöstötutkimus osoittaa, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa. Tunnustus on luotettava, sillä se perustuu puhtaasti työntekijöiden vastauksiin.

"Loistava henkilökunta jossa on erittäin hyvä yhteishenki. Upea tulla töihin joka päivä."

Avaralaisen vastaus henkilöstötutkimuksessa

Jokainen avaralainen vastasi Trust Index™ -henkilöstötutkimukseen

Henkilöstötutkimuksia käytetään selvittämään työntekijöiden todellinen kokemus työpaikastaan. Great Place to Work®:in  Trust Index™ -henkilöstötutkimus perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan ja ymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista, ja siinä keskitytään erityisesti viiteen hyvän työpaikan fokusalueeseen: uskottavuuteen, kunnioitukseen, oikeudenmukaisuuteen, ylpeyteen ja yhteishenkeen. Jos saadut tulokset täyttävät tietyt kriteerit, yritys saa Great Place to Work -sertifioinnin™.

Kysely lähetettiin jokaiselle Avaran työntekijälle. Sertifioinnin edellytyksenä on riittävän korkea vastausmäärä, ja se täyttyi varmasti, sillä jokainen kyselyn saanut myös vastasi tutkimukseen. Sertifiointi on voimassa vuoden ajan.

"Jokaista ihmistä arvostetaan yksilönä ja ymmärretään, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin työ. Uusia ideoita kuunnellaan ja niitä saa kokeilla melko vapaasti ja jatkuvaan kehittämiseen kannustetaan."

Avaralaisen vastaus henkilöstötutkimuksessa

93% pitää Avaraa todella hyvänä työpaikkana

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitataan työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä 38 % sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Avaralla tätä mieltä on peräti 93 % työntekijöistä.

  • 996 % mukaan ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.
  • 96% mukaan Avaralla kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.
  • 96% on sitä mieltä, että Avaralla ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.
  • 93% avaralaisista kokee, että Avara on fyysisesti turvallinen työpaikka.
  • 93% avaralaisista kertoo voivansa olla oma itsensä työpaikalla.
 

93 % avaralaisista sanoo Avaran olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Sertifiointigrafiikka3_touko_2022-2023

Avaran tulossivun

löydät osoitteesta:

https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/avara-oy/

 

Lisätiedot:
Mika Savolainen
puh. 040 098 6526
mika.savolainen@avara.fi 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit