Takaisin listaukseen

Herttoniemeen valmistuu syksyllä uusi Avaran vuokrakohde

30.06.2023 | Lukuaika 1 min
Herttoniemeen valmistuu syksyllä uusi Avaran vuokrakohde
 

Avaran upea uudiskohde valmistuu syksyllä Herttoniemeen Peltisepänkujalle ja sen asunnot ovat nyt vuokrattavissa. Peltisepänkuja 5 on lyhyen korkotukilain vuokrakohde, johon valmistuu syksyn aikana yhteensä 69 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa. Kohde on viihtyisä, moderni ja erinomaisella sijainnilla.

Herttoniemi on kehittyvä ja kasvava alue, jota ympäröi meri ja luonto. Se on kuin oma pieni kaupunkinsa. Kaikki tarvittavat palvelut ovat käden ulottuvilla, ympärillä hyvät harrastusmahdollisuudet ja erinomaiset liikenneyhteydet suuntaan kuin suuntaan. Herttoniemestä on tullut Helsingin yksi halutuimpia ja trendikkäimpiä asuinalueita.

Avaran Peltisepänkuja 5 uudiskohde sijaitsee entisellä tehdasalueella kävelymatkan päässä metroasemasta ja Hertsin kauppakeskuksesta. Kohde on rakennettu A-energialuokan vaatimusten mukaisesti eli se täyttää tehokkaimman energialuokan vaatimukset.

Asuntotyypit vaihtelevat kompakteista 38 neliön kaksioista aina kolmella makuuhuoneella varustettuihin asuntoihin asti. Kaikki asunnot on varusteltu lasitetulla parvekkeella, lukuun ottamatta ensimmäisen kerroksen kolmioita, jotka on varusteltu maantasoterassilla. Lisäksi asukkailla on käytössä ilmainen talosauna.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit