etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Inga ja Juuso rentoutuvat kotona Koskelan Vaahterassa

19.7.2022 9:00:00 / Kirjoittaja Avara posted in Koti ja asuminen, Asukastarinat

0 Kommenttia

Viime vuoden kesäkuussa avopari Inga ja Juuso muuttivat juuri valmistuneeseen Koskelan Vaahteraan, historialliselle Koskelan sairaalan alueelle rakentuneeseen uuteen asuinkortteliin. Aiempi asunto Pihlajamäessä oli isompi, mutta Koskelan Vaahteran 42,5-neliöisellä kaksiolla oli yksi ehdoton houkuttelutekijä:

Lue lisää

Anni ja Valtteri lapsineen asuvat Vantaan Varikkokaarteessa

30.6.2022 8:56:00 / Kirjoittaja Avara posted in Koti ja asuminen, Asukastarinat

0 Kommenttia

Anni ja Valtteri muuttivat neljä kuukautta sitten kahden lapsensa ja kahden koiransa kanssa Vantaan Varikkokaarteeseen valmistuneeseen uudiskohteeseen. Keimolanmäki on lähellä Kivistöä, jossa Anni on asunut lapsena. Alue on kokenut täydellisen muutoksen 15 vuodessa, ja joka puolelle nousee nyt uudiskohteita. 

Lue lisää

Juha viihtyy Kalasataman luovassa energiassa

17.6.2022 12:36:00 / Kirjoittaja Avara posted in Koti ja asuminen, Asukastarinat

0 Kommenttia

Juha Pälve muutti vuodenvaihteessa Kalasataman Verkkosaareen Vanhalle Talvitielle valmistuneeseen kaksioon. Suurin vetovoimatekijä oli Kalasataman tunnelmallinen alue, jonka kehitystä ja monia pilottihankkeita Juha mielellään seuraa.

Lue lisää

Pienillä muutoksilla kaunis ja toimiva eteinen

11.10.2021 9:47:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Eteinen antaa ensivaikutelma koko asunnosta. Kuitenkin usein unohdetaan, että eteistäkin voi sisustaa ja koristaa mieleisellä tavalla. Tutustu budjettisisustukseen ja tyylittele eteisesi edullisesti toimivaksi ratkaisuksi, joka kutsuu vieraat peremmälle kotiisi.

Lue lisää

Näppärät säilytysratkaisut - Kylpyhuone

6.9.2021 9:22:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Suihkugeelejä, muotoilutuotteita, pesuaineita ja meikkejä. Kaapit täyttyvät erilaisista kylpyhuonetarvikkeista. Hyllyillä ei ole tilaa tarpeellisille tavaroille. Miten pitää järjestys kylpyhuoneessa?

Lue lisää

Remontointi tuo Avaran vuokrakoteihin modernin ilmeen

31.8.2021 10:08:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Rakastetuinkin koti voi alkaa vuosien mittaan näyttää liian elämää nähneeltä. Koska asukkaidemme asumisviihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää, haluamme Avara-kotiemme vastaavan nykypäivän vuokra-asujan tarpeita ja asuntomarkkinoiden kysyntää. Asumisviihtyvyyden takaamiseksi kartoitamme säännöllisesti Avara-kotien kuntoa ja tuomme käyttöikänsä päähän tulleet tähän päivään ajanmukaistamisremontilla.

Lue lisää

Mten päästä takaisin rutiineihin loman jälkeen?

9.8.2021 10:30:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Lasten palatessa kouluihin ja aikuisten työpaikoille on aika palata takaisin arjen ja kodin rutiineihin. Moni kavahtaa kuullessaan sanan "rutiini", mutta oikein annosteltuna se on hauska sekä nerokas tapa pitää arki kurissa. Rutiinin ei tarvitse olla pakonomainen systeemi, joka hallitsee viikkojasi, vaan rutiinin tulisi olla sinun valitsemasi polku, joka helpottaa arkeasi.

Lue lisää

Pimennysverho pelastaa kesäunettomuudelta

23.6.2021 13:01:18 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Juhannuksen lähestyessä joku jaksaa aina muistuttaa päivien lyhenemisestä. Todellisuudessa valoisia iltoja ja aikaisia auringonnousuja on edessä vielä useampi kuukausi, ja monelle valoisassa nukkuminen aiheuttaa unihäiriöitä. Pidemmän päälle huonot unet ovat todellinen terveysriski, joten pimennysverhot saattavat hyvinkin olla kesän paras sisustushankinta. 

Lue lisää

7 vinkkiä sujuvaan muuttoon

24.5.2021 14:31:08 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Suomessa tehdään Tilastokeskuksen mukaan vuosittain melkein miljoona muuttoa. Muuttaminen on aina iso urakka, olipa tavaraa paljon tai vähän. Monesti muuttaminen aiheuttaa kaaosta, koska liikkuvia osia on liikaa. Järjestelmällisyys helpottaa työtä, mutta asioihin varautuminen on helpommin sanottu kuin tehty. Näiden vinkkien avulla voit välttää virheitä ja ongelmia, ja saada muuttamisesta miellyttävämmän kokemuksen.
Lue lisää

Järjestä vaatekaappisi kesäkuntoon

10.5.2021 10:07:29 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Nyt se viimein saapuu, lämmin sää! Tosin jokainen Suomessa vuodenkin asunut tietää, ettei kesäkään ole yhtä hellettä vaan lämpimiä vaatteita saattaa tarvita heinäkuussakin ainakin iltaisin. Miten vaatekaappi kannattaa järjestää sellaisena vuodenaikana, kun siellä pitäisi säilyttää melkein koko vaatearsenaalia? 

Lue lisää