Takaisin listaukseen

Vastuullisuusraporttimme vuodelta 2022 on julkaistu

17.04.2023 | Lukuaika 1 min

Vuosi 2022 oli isojen muutosten ja panostusten vuosi Avarassa. Toteutimme Suomen vuoden suurimman kiinteistötransaktion ja jatkoimme vahvaa kehitystyötämme
vastuullistavoitteidemme saavuttamiseksi. Teimme ennätyksen asuinkiinteistöjen ympäristösertifioinneissa ja olimme mukana Green homes -vastuullisuustoiminnan
käynnistämisessä. Lisäksi saimme hienojen tulosten kautta Great Place to Work -sertifioinnin.

Vastuullisuusraportti-2023_kansi

Vahvistimme sitoutumistamme hiilineutraaliuteen

Liityimme vuoden 2022 aikana Green Building Council Finlandin jäseneksi ja #BuildingLife -hankkeen toimintaohjelman kannattajaksi. Näillä toimilla osoitamme, että olemme sitoutuneet toimimaan kiinteistö- ja rakennusalan yhteisten tavoitteiden mukaisesti kohti hiilineutraalia rakennettua ympäristöä vuoteen 2035 mennessä.

Sertifioimme kokonaisen rahaston historiallisella tuloksella

Avara Asuinkiinteistörahasto I -rahastolle laadittiin hiilineutraaliuden tiekartta syksyllä 2022. Samalla rahasto lähti kehittämään vastuullisuuttaan asuinrakennusten sertifiointiin soveltuvan BREEAM In-Use -ympäristöluokitusjärjestelmän avulla. Viisi rahaston kiinteistöistä saavutti vertailussa vaikeasti saavutettavissa olevan Excellent-tason. Avaran kiinteistöjen lisäksi vain yksi kiinteistö Suomessa oli sertifiointihetkellä saavuttanut Excellent-luokituksen, mikä kertoo sen harvinaisuudesta ja korkeasta vaatimustasosta.

Olemme Great Place to Work

Henkilöstön hyvinvoinnin, osaamisen sekä innostuksen jatkuva kehittäminen ja ylläpitäminen ovat tärkeitä asioita Avarassa. Avaran henkilöstötyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla jo pitkään, ja vuonna 2022 eNPS-tulos oli 80. Vuoden 2022 toukokuussa teimme ensimmäistä kertaa Great Place to Work®:in  Trust Index™ -henkilöstötutkimuksen ja saimme hienojen tulosten kautta Great Place to Work -sertifioinnin. 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaikki artikkelit